16. januar 2017

Min kromfohrländer har talent........

Alt for lang tid siden jeg sidst har opdateret bloggen. Først vil jeg gerne sige 1.000 tak for de fine julehilsner og billeder jeg har modtaget af de skønneste ”hvalpe”, det er så skønt at vide de trives så fint alle sammen.

Jeg er begyndt mit ”nye liv” uden agility og hold da op hvor jeg nyder det J.

Hannibal og jeg træner Rally-lydighed og i går var vi afsted til vores 1. konkurrence. Jeg viste udmærket at der var enkelte øvelser som vi ikke kunne til fulde, men for mig, kan konkurrence-situationen godt skærpe appetitten lidt, til at træne mere, så det skulle prøves……. Og næsten som sædvanligt, overraskede Hannibal ved at vise sig fra sin skønneste side. Pludselig kunne han både bakke ved siden af mig, sidde foran med efterfølgende ”plads” kommando både højre og venstre om, men ikke om han ville helt ned og ligge på det kolde gulv med maven, så han ”valgte at ligge på albuerne, hvilket dommeren helt efter reglerne takseret til et fradrag på 10 point. Så jeg er mere en tilfreds med, at vi i vores debut sluttede på 85 point (ud af 100) og en bestået prøve. 
Efterfølgende modtager man også feedback fra dommeren: ”Flot debut - med kun et par små snus og en enkelt stram line – Hannibal har talent”.
Der var en fantastisk stemning i hallen, med mange søde mennesker som bød os velkommen og havde glædet sig til at se en ruhåret kromfohrländer gå rally, og Hannibal charmet naturligvis de fleste ;-) – fælles præmieoverrækkelse, hvor alle fik søde ord med fra dommeren og en klapsalve fra konkurrenterne – God stil.

Kaisa har været gennem en længere skade-pause, så næste uge skal hun introduceres til Nose Work. Oj hvor jeg glæder mig. Jeg har været så heldig at komme på hold hos Johanna. For mig er Johanna en af de mest inspirerende person at træne hos, hun ser en udvikling i den enkelte hund længe før både hund og fører selv ved det.Lille Cleo løber stadig agility med Klaus, i øjeblikket holder de desværre pause da træneren har brækket foden, så måske hun kommer med til en omgang rally eller NW i løbet af foråret. Cleo er efter hendes sidste løbetid, blevet en lille voksen dame, som nu hviler bedre i sig selv end tidligere, på trods af hun er stadig møg-fræk - men det må man godt være hos os.


Historien om min lille Cleo

Historien (fra 2016) er desværre aktuel igen efter en tur på Stranden, heldigvis var hun i snor...... Da Cleo var ganske lille ca. 4 ...