6. maj 2015

Kromfohrländer - Sæsonstart

Så kom vi endelig på græs - det er nu en gang en helt anden fornemmelse at løbe agility udendørs, både for hund og fører.

Min gode gamle Kimi havde en super week-end kom hjem med 3 DM udtagelser og blev om søndag 2. bedste kl. 3 hund. Jeg er mere end tilfreds med hans præstation - alligevel har jeg valgt at ansøge DKK om at få ham nedklassificeret til kl. 2. Kimi er snart 11 år gammel, har givet mig mere end jeg kunne drømme om, jeg vil gerne have ham mange år endnu derfor er det vigtigste at passe på ham så meget jeg kan. I klasse 2 er springhøjden som regel lavere, banerne ikke helt så snørklet og banetiderne længere, så skal jeg ikke presse ham nær så meget og forsøge at dreje ham nær så skarpt. Kimi er og bliver en ener og i min verden verdens bedste - han har alt :-)
Desværre gik week-enden ikke helt så godt for Hannibal, allerede i 2. løb blev han viklet ind i posen, med en grim flænge til følge. Desværre påvirket det ham resten af week-enden. Agility var bare ikke helt så sjovt som det plejer :-( - flere hunde kom rigtig slemt til skade på denne forhindring og jeg håber inderligt at dommerne fremover anvender posen med større omtanke end vi så denne week-end. Til træning mandag virket Hannibal heldigvis glad igen, så jeg håber at han næste stævne week-end har glemt den grimme oplevelse.

Kennel Casakromis ønsker en Glædelig Jul

Jeg ved jeg ikke har været flittig på bloggen i år, det beklager jeg  - men tak fordi I fulgte med - Pas godt på Jer selv og Jeres vovser ...