17. maj 2015

Kromfohrländer Hannibal - Danske Agility Champion

Hannibal vandt lørdag kl. 3 og dermed sit 3. certifikat - det betyder at han nu er Dansk Agility Champion. Han fik denne week-end også 4 point til DM og ikke mindst alle sine felter :-D . Kimi var som sædvanlig en stjerne, fik sine sidste point til DM og er hermed kvalificeret, samtidig vandt han 3 klasse 2 løb. Vores hold fik lidt point på kontoen bl.a. med 2 fejlfrie løb af Kimi og et fra Hannibal. Kaisa havde svært ved at koncentrere sig til det store stævne. I holdløbet medbragte jeg legetøj (og startede dermed med en disk.) det hjalp både på løbet og humøret og viser hun stadig ikke er helt klar til store stævner.
Jeg er super glad for de fine resultater vi fik med hjem fra Viby - tak for alle lykønskningerne og opbakning vi har fået denne week-end - jo mindre ambitioner jo bedre resultater, sådan er det nok hos os...... ingen dårlige vibrationer ned i den lille hund - hos os skal agility være sjovt.
Nu må vi se hvordan hunde og træning skal fordeles fremover.
Cleo klarede stævnet rigtig flot og halen var det meste af week-enden i top!

Kennel Casakromis ønsker en Glædelig Jul

Jeg ved jeg ikke har været flittig på bloggen i år, det beklager jeg  - men tak fordi I fulgte med - Pas godt på Jer selv og Jeres vovser ...