11. marts 2015

Så skal kromfohrländer Kaisa snart have agilitydebut

5 år siden jeg sidst stod med en klasse 1 hund - kan få helt kriller i maven ved tanken om at jeg nu snart skal starte forfra igen. Men jeg glæder mig faktisk, det er jo det jeg holder allermest af, at se hunden udvikle sig. Kaisa er i gang med en god udvikling, sikker på at hun hen over tid nok skal blive lige så fantastiske som de andre. Læste et tankevækkende og inspirerende indlæg forleden dag, det handlede om at man skulle finde sin niche i agility og sætte sine mål ud fra hundens formående og glæde ved agility.

I week-enden var vi på et fantastisk agilitykursus hvor vi også arbejdet med mentaltræning og målsætning, noget jeg helt sikkert også vil tage med mig videre.
Ud over agility er Kaisa tilmeldt to udstillinger og overvejer også en færdighedsprøve - hun får travlt den lille dame.

Dreamteamet forsætter, desværre har vi måtte sige farvel til både Jari og Dixie, til gengæld er vores hold blevet forstærket med Jette/Maggie - Velkommen tilbage :-)  - Glæder mig.
Hos os er der sket et bytte Klaus skal i år løbe med Hannibal og jeg har fået gode gamle Kimi tilbage. 

 
 
 


Kennel Casakromis ønsker en Glædelig Jul

Jeg ved jeg ikke har været flittig på bloggen i år, det beklager jeg  - men tak fordi I fulgte med - Pas godt på Jer selv og Jeres vovser ...