16. august 2010

Stævne i Vejen

Har haft en dejlig week-end i Vejen. Fik rigtig prøvet kræfter med baner og diverse hunde.
"Min" lille lånehund Kiwa, løb helt fantastisk. 2 fejlfrie løb i de åbne klasser Lørdag og point til årets hund. Hun er den sødeste lille sheltie og fuldstændig ligeglad med Mette, når jeg løber med hende, god fart, og meget artig gør præcis hvad jeg beder hende om (og så kan hun meget mere end Mette tror;-)). Søndag havde jeg vist fået hidset hende lidt for meget op, så hun så slet ikke vippen, men havde mere travlt med at skælde mig ud over jeg ikke "sagde" noget til hende. Glæder mig til at skal løbe hold-DM med hende, jeg skal gøre mit absolut bedste.
Super Kimi vandt SPÅ Lørdag, løb fejlfri SP-hold og desværre én nedrivning i AG-hold, men vi fik en flot 2. pl.
Ph løb også fejlfri SP-hold, fik en feltfejl i AG-hold, men desværre havde vi 2 disk på holdet så ingen point til os. Derudover havde hun flere flotte fejlfrie resultater og slalom er absolut ikke noget problem mere.
Endelig havde jeg fornøjelsen af at løbe med "barnebarnet Asterix" i en AGÅ, vi løb fejlfri og blev samlet nr. 12 - tiden var ikke super, men jeg havde også meget travlt med at holde øje med at han ikke stak af fra mig.

Kennel Casakromis ønsker en Glædelig Jul

Jeg ved jeg ikke har været flittig på bloggen i år, det beklager jeg  - men tak fordi I fulgte med - Pas godt på Jer selv og Jeres vovser ...